Triplet de Pitxitxi de Jennifer Hermoso

Triplet de Pitxitxi de Jennifer Hermoso

La davantera del Barça Femení bat registres i es consolida al capdavant de la taula de màximes golejadores de la Lliga amb 21 dianes

El 7-1 del Barça Femení davant de l’Espanyol va portar la rúbrica de Jennifer Hermoso. La ‘10’ blaugrana va fer un triplet entre el minut 39 i el 64, amb un gol de penal, un de cap i un altre amb sang freda des de l’àrea petita.

D’aquesta manera es consolidava al capdamunt de la taula de màximes anotadores de la Lliga. Suma 21 dianes a la Lliga, tres més que la mexicana del Llevant Charlyn Corral i quatre més que l’exbarcelonista Sonia Bermúdez (Atlètic Féminas) quan queden cinc jornades per acabar la competició.

El gran any de Jenni

Aquest ha estat el segon triplet de Jenni aquesta temporada. El primer va ser a la segona jornada davant del Llevant, en un matx que també va finalitzar 7-1. A més, s’ha apuntat doblets contra Granadilla, Transportes Alcaine, Reial Societat, Rayo Vallecano i Fundación Albacete.

La davantera madrilenya presenta els millors registres golejadors des que va arribar al Barça, a l’hivern del curs 2013/14. Amb 25 anys ha crescut fins a convertir-se en el referent de l’eix atacant blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut