Pitxitxi Jennifer Hermoso: “Un premi que s’agraeix”

Pitxitxi Jennifer Hermoso: “Un premi que s’agraeix”

La davantera del Barça ha finalitzat la Lliga com la màxima golejadora, amb 24 dianes, succeint Sonia

La davantera del Barça, Jenni Hermoso, és la màxima golejadora de la Lliga femenina 2015/16. Els 24 gols marcats en 29 jornades li han servit per situar-se al capdamunt de la taula de golejadores, per sobre dels 22 de Charlyn Corral (Llevant) i els 20 de Sonia Bermúdez (Atlético). Serà la primera vegada que la davantera madrilenya rebi el Trofeu Pitxitxi. Jenni, de 26 anys, cursa la seva tercera temporada a les files del Barça.

Agraïment a les companyes

“No m’ho esperava. Ha estat un any molt llarg i aquest premi és una alegria. S’agraeix, encara que el més important és el col·lectiu i sense les passades de les meves companyes no hauria pogut ser”, manifestava la ‘10’ culer a www.fcbarcelona.cat.

També feia una valoració positiva de la Lliga completada per l’equip: “La temporada és bona, ja que ens hem classificat de nou per la Champions. Penso, a més, que s’ha aconseguit un nivell de joc millor que altres anys”.

En la seva campanya més resolutiva, ha signat dos hat-tricks i set doblets. “Mai havia marcat tants gols com aquest any. He avançat la posició, he tingut més ocasions i he estat més inspirada”, comentava. D’aquesta manera, la ‘10’ blaugrana succeeix l’exbarcelonista Sonia, màxima anotadora de les quatre últimes Lligues, la darrera amb els mateixos gols que Adriana Martín.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut