Jornada gran al planter

Jornada gran al planter

L’Infantil-Aleví es va proclamar campió de Lliga i el filial i el Juvenil-Cadet van sumar dues victòries contundents i valuoses per seguir líders

En un cap de setmana en què l’Infantil-Aleví s’ha convertit en el primer equip del planter del Barça en erigir-se campió de Lliga aquesta temporada, els dos equips restants de la base blaugrana també han obtingut bons resultats per seguir encapçalant les seves respectives classificacions.

L’Estartit – Femení B (1-6)
El filial va aconseguir un brillant marcador en una sortida compromesa. A la mitja part s’hi va arribar amb empat a un, però a la represa les visitants no van tenir aturador. Laia Muñoz, Sandra Hernández (2), Pilar Garrote (2) i Candela Andújar van firmar les dianes. D’aquesta manera, el conjunt dirigit per Zoe García es manté primer del seu grup de la Segona Divisió amb vuit punts més que el segon, havent disputat un partit més que el Seagull.

Juvenil-Cadet – Espanyol (4-0)
Espectacular victòria de les noies d’Albert Tauste en un derbi decisiu per al liderat de la Lliga. Les blaugranes van desplegar un gran futbol, sense concedir cap oportunitat al rival i van marcar dos grans gols a cada part, obra d’Anna Torrodà, Maria Benedicto i Clàudia Pina (2). Especialment bonic va ser el primer, de falta, de Torrodà. Amb aquest resultat, les culers sumen quatre punts més que les periquitos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut