Sant Gabriel – Femení A: Premi a l’esforç (0-3)

Les noies de Xavi Llorens guanyen al Sant Gabriel en un partit incòmode i amb poques ocasions Els gols de Vicky, Sandra i Mariona donen la victòria

El Femení A continua amb el seu full de ruta i s’ha endut la victòria enfront el Sant Gabriel per 3-0. Un partit amb un clar domini del joc de les blaugranes, però en què el Sant Gabriel ha presentat un matx amb una alta pressió que ha incomodat el Femení A. Tres gols de Vicky, Sandra i Mariona han permès guanyar el partit.

El primer quart ha estat pla i monòton sense ocasions, fins què en el minut 18, el Barça ha obert el marcador. A la sortida d’un córner tret per Vicky, Brigid no ha blocat bé i el seu rebot ha acabat en gol. En el meridià del primer temps, les de la Sangra han vist com s’ha escapat la oportunitat de l’empat. Laura Díaz ha llançat una falta que ha rematat Helena Serrano, però que ha sortit fora per mil·límetres. Abans del descans el partit ha estat plegat d’anades i vingudes de tots dos equips amb un alt caràcter ofensiu, però sense fi a la xarxa.

El Sant Gabriel ha entrat amb la idea d’igualar el resultat, però s’ha fos en l’intent. Durant trenta minuts el partit s’ha trencat i travat i cap dels dos equips ha sigut capaç de generar ocasions. Però el Femení A que quan veu qualsevol línia o espai no el desaprofita, ha marcat el segon al minut 78. Sandra, l’ex del Sant Gabriel, ha aprofitat una contra per banda esquerra que ha culminat amb un xut creuat. Les noies de Xavi Llorens mai tenen prou. Tan sols dos minuts després, Mariona ha sentenciat el matx amb xut després d'un bon retall dins l'àrea. El marcador ja no es mouria fins al final del partit al Ruiz Casado.