El Femení A, tercer a la Valais Cup

El Femení A, tercer a la Valais Cup

El conjunt dirigit per Xavi Llorens va aconseguir la tercera plaça després de derrotar l'Anderlecht per 6 gols a 1 a la final de consolació La portera blaugrana Chelsea va ser nomenada millor portera del torneig

El Femení A continua amb la preparació de la propera temporada i aquest cap de setmana es va desplaçar a Suïssa per disputar la Valais Cup, un prestigiós torneig que té lloc a Sion i on esperaven rivals com el PSG, l’Olympique de Lyon i l’Anderlecht. Després de caure en semifinals davant el PSG als penals, el conjunt dirigit per Xavi Llorens va aconseguir la victòria a la final de consolació davant l’Anderlecht belga.

Emoció fins al final i protagonisme a les porteries

Esperava el PSG en semifinals, un rival dur, però les blaugranes van sortir molt concentrades. Després d'un inici de domini blaugrana, Jenni Hermoso va aprofitar un error de la portera parisenca per posar el FC Barcelona per davant en el marcador. A partir del gol, les parisenques es van refer i abans d'arribar al descans van aconseguir l'empat des del punt de penal. El marcador no es mouria més i la semifinal es va haver de resoldre en una tanda de penals en la qual les franceses es van imposar per 3 gols a 1.

Contundent victòria davant l'Anderlecht

Malgrat caure als penals, les bones sensacions deixades contra el PSG es van mantenir a la final de consolidació davant l’Anderlecht. Les noies de Xavi Llorens van dominar de principi a fi un partit en el qual van derrotar l'equip belga per 6 a 1 amb gols de Willy -per partida doble-, Alexia, Virginia, Gemma i Mariona, que va anotar el seu primer gol com blaugrana. Bones sensacions contra rivals complicats en un torneig que va premiar la blaugrana Chelsea, nomenada millor portera del torneig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut