Transportes Alcaine – Femení A: Un pas més cap al títol (1-4)

Les blaugranes han sumat tres punts més gràcies als gols de Míriam, Sonia, Jenni i Jelena i mantenen els 10 punts d’avantatge quan només en queden 24 en joc El proper rival serà el Llevant Les Planes, que ocupa la penúltima posició a la classificació

Tres punts més per al Femení A del FC Barcelona, que cada jornada que passa està més a prop de guanyar la Lliga. Els gols de Míriam, Sonia, Jenni i Jelena han donat una altra victòria al conjunt de Xavi Llorens, que manté els 10 punts d’avantatge respecte de l’Athletic Club quan només queden vuit jornades.

No perdonen

El Femení A blaugrana tenia molt present el partit d’anada, en què va haver de suar de valent per emportar-se els tres punts. Així, aquesta vegada les blaugranes han sortit molt concentrades i amb l’objectiu d’assegurar els tres punts com abans millor. Dit i fet: 25 minuts han estat suficients perquè primer Míriam i després Sonia marquessin els dos primers gols del partit i aconseguissin un avantatge pràcticament definitiu. Amb el resultat de 0-2 s’ha arribat al descans.

Amb el segon gol del partit la davantera blaugrana Sonia Bermúdez ha aconseguit el seu 22è gol a la Lliga i es consolida com a Pitxitxi de la competició.

Jenni i Jelena sentencien

Al quart d’hora de la segona part l’exblaugrana Alba Aznar ha escurçat diferències al marcador després de superar Ràfols. El gol ha sorprès l’equip blaugrana, que ha trigat 10 minuts a refer-se, el temps que ha tardat Jenni a enviar una rematada de cap al fons de la xarxa i posar l’1-3 al marcador.

Ja a la recta final del partit Jelena ha superat Esther, la portera de l’equip aragonès, i ha marcat el quart gol, que ha deixat el partit sentenciat. Les jugadores de Xavi Llorens sumen una altra victòria, i els seus pròxims rivals seran el Llevant Les Planes i el Llevant abans d’enfrontar-se al Wolfsburg a l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions femenina.