El Barça s’enfrontarà amb el campió d’Europa

El Barça s’enfrontarà amb el campió d’Europa

El potent Wolfsburg alemany serà el rival del Barça als quarts de final de la UEFA Women’s Champions League L’anada es jugarà a Alemanya el proper 22 o 23 de març i la tornada al Mini, el 29 o 30 de març

El FC Barcelona ha quedat emparellat amb un dels rivals més potents d’Europa: el VfL Wolfsburg. Les alemanyes són les actuals campiones d’Europa. El partit d’anada es disputarà a Alemanya el proper 22 o 23 de març i la tornada serà al Miniestadi, el 29 o 30 del mateix mes.

“Estem il·lusionats per enfrontar-nos al campió d’Europa però som realistes, ens ha tocat el rival més difícil”, ha explicat Xavi Llorens després del sorteig.

“El meu somni és arribar al partit de tornada amb opcions i que el Mini sigui una festa per donar-nos el suport per vèncer a aquest dur rival”, ha afegit l’entrenador blaugrana.

La resta d’emparellaments són els següents: Tyreso-SV Neulengbach, Torres-Turbine Potsdam i Birmingham-Arsenal.

En el sorteig que ha tingut lloc aquest migdia a Nyon també s’han decidit les semifinals. En el cas de passar a la següent ronda el conjunt de Xavi Llorens s’enfrontaria al Torres italià o al Turbine Potsdam alemany.

Les alemanyes desprenen respecte

El Wolsfburg és un dels equips més en forma d’Europa com ho demostra que són les actuals campiones. A més, va aconseguir un global de 24 gols a zero als setzens de final davant el Parsu i un global de 5 a 2 davant el potent Malmo a vuitens.

“Elles són les favorites i nosaltres haurem de fer les coses molt bé si volem tenir alguna opció. Ara ens volem centrar en la Lliga. Tenim molts mesos per pensar en aquesta eliminatòria i volem arribar en una bona posició a la Lliga per afrontar-la el millor possible”, ha conclòs Llorens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut