Victòria contundent davant el Sant Gabriel (7-1)

Victòria contundent davant el Sant Gabriel (7-1)

Les noies de Xavi Llorens s’han imposat a un Sant Gabriel que ha pagat la derrota del Barça a la Women’s Champions League Sonia, amb 4 gols, ha estat la gran protagonista del partit. Corredera, Alexia i Guti han estat les altres golejadores

Victòria contundent del Femení A del FC Barcelona per 7 gols a 1 davant el Sant Gabriel. Les noies de Xavi Llorens no han donat cap opció a l’altre equip barceloní, que s’ha vist sorprès ja des de l’inici per la bona arrencada blaugrana. El Barça volia refer-se de la derrota de dimecres davant l’Arsenal Ladies i continuar la seva línia ascendent a la Superlliga femenina. Amb aquesta victòria, el femení blaugrana es col·loca amb sis punts a la classificació després de quatre jornades disputades.

Sonia Bermúdez, la golejadora

La davantera del FC Barcelona ha estat la protagonista del partit després de marcar quatre gols a un Sant Gabriel que ja, des del principi, s’ha vist superat per l’ambició i les ganes de guanyar de les blaugranes. Tot i això, les barcelonines han aconseguit posar-se 2 a 1 i fer entrar els dubtes a la porteria del Barça, però les noies de Xavi Llorens no s’han arronsat i han demostrat la seva qualitat per imposar-se en el marcador.

A banda dels quatre gols aconseguits per Sonia, cinc ja en aquesta Lliga, les jugadores Marta Corredera, Alexia i Guti han estat les encarregades de signar les altres tres dianes del partit.

Passen pàgina a la derrota de dimecres

Les noies de Xavi Llorens han aprofitat aquest enfrontament per fer oblidar la derrota que dimecres van patir per 0 gols a 3 davant l’Arsenal a la Lliga de Campions femenina. Per aquest motiu, les jugadores blaugrana han sortit amb una gran intensitat des del primer minut de partit i s’han mostrat molt contundents tant en atac com en defensa. Així doncs, el Sant Gabriel ha pagat els plats trencats del FC Barcelona, que amb aquesta victòria es col·loca setè, amb 6 punts, després de les quatre primeres jornades de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut