FC Barcelona - Rayo Vallecano: Sense punteria (0-2)

FC Barcelona - Rayo Vallecano: Sense punteria (0-2)

El Femení A ha perdut davant d’un efectiu Rayo Vallecano en un partit en què ha disposat de nombroses oportunitats en la segona part

El Barça femení continua sense conèixer la victòria en aquest inici complicat de Lliga. Les vigents campiones van perdre en la primera jornada al camp de l’Espanyol (2-0) i, en la segona, contra el Rayo (0-2). El matí a la Ciutat Esportiva ha començat amb dolçor per l’entrega del trofeu del campionat passat, però s’ha amargat en una primera part poc lluïda de les locals, i més encara en una segona en què la seva empenta no ha tingut recompensa.

Ordre madrileny

El Rayo ha portat el partit al seu terreny des del començament. El joc tenia poca continuïtat i molt contacte. Les madrilenyes, ben tancades, aconseguien aïllar la davantera Sonia Bermúdez i al Barça li costava molt crear perill. Les millors oportunitats del primer temps han estat visitants. La portera blaugrana Ester ha estat providencial davant de Patricia (min 25) i Jenifer (min 34), però res ha pogut fer en un rematada des del primer pal en un córner d’aquesta última.

Reacció culer en el segon temps

El Barça, amb una defensa molt avançada, ha reaccionat amb més cor que futbol, i el Rayo ha tornat a tenir una gran ocasió en una imprecisió d’Ester. El domini i la insistència blaugrana s’intensificaria en el segon temps. L’equip, que pressionava més la sortida del Rayo, pecava alhora d’impaciència. Corredera, que ha entrat a la represa, i Míriam han estat les primeres a avisar (min 56). Tot seguit, a Sonia se li anul·lava un gol i a continuació es quedava sola davant de la portera, que ha desviat la pilota a córner (min 67).

Perd l’atac

El setge culer començava a ser asfixiant davant d’un Rayo que es defensava amb ordre i esperava per originar contraatacs. Serien les de Vallecas, però, en una jugada molt vertical, en què Natalia ha guanyat l’esquena de les centrals, les que marcarien el 0-2. Una exhibició de practicitat i d’efectivitat. L’última opció ha estat per a Corredera, que ha estat rebutjada sobre la línia per una defensa madrilenya. La millora barcelonista del segon temps no ha tingut premi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut