Ontinyent – Barça B: Que continuï la ratxa!

Ontinyent – Barça B: Que continuï la ratxa!

19 HORES – L’equip de Garcia Pimienta, que fa cinc jornades consecutives que puntua, vol continuar sumant aquesta tarda al camp de l’Ontinyent, quart classificat

El Barça B vol continuar sumant. L’equip de Garcia Pimienta, sisè classificat al Grup 3 de Segona Divisió B amb 11 punts, fa cinc jornades consecutives que suma −11 de 15 punts possibles−, i vol que la bona ratxa continuï aquesta tarda, a les 19.00 hores, en un escenari tan complicat com és el camp de l’Ontinyent.

L’equip que entrena Miguel Ángel Mullor ocupa la darrera plaça de play-off, i és quart classificat amb 12 punts, després de sumar tres victòries i tres empats i encaixar només una derrota a la primera jornada de Lliga al camp de l’Hèrcules (2-1). A casa, l’Ontinyent s’ha mostrat molt sòlid. Ha sumat 7 punts dels 9 possibles després de superar el Castelló (2-1) i l’Ejea (1-0) i empatar amb el Peralada (0-0). Mullor té les baixes per a aquest partit de Sergio Albiol, lesionat, i Sergio Almirón, expulsat al camp del Conquense. El partit només es pot seguir en directe per la plataforma de streaming de pagament Footters.

L’anomenat virus FIFA ha afectat aquesta setmana el Barça B. Garcia Pimienta no pot comptar per al duel d’aquesta tarda amb quatre jugadors que estan convocats amb les seves seleccions. Miranda i Abel Ruiz disputen amb la selecció espanyola Sub-19 a Suïssa la Ronda Elite de classificació per a l’Europeu 2019. Ballou està convocat amb la selecció absoluta del Canadà, mentre que el porter Lazar Carevic està concentrat amb la selecció Sub-21 de Montenegro. El tècnic també té les baixes per lesió de Mate i Kike Saverio. “Aquest és un partit diferent perquè el jugarem en una superfície de gespa artificial. Ells són un rival que ens motiva, ja que si els guanyem els podem superar a la classificació. Venim de fer un gran partit davant de l’Atlètic Balears, i soc molt optimista de cara a aquest partit a Ontinyent”.

La llista de jugadors convocats del Barça B la formen: Iñaki Peña, Jokin Ezkieta, Guillem, Morer, J. Cuenca, Mingueza, Chumi, O. Busquets, Monchu, Sarsanedas, Aleñá, Collado, McGuane, Riqui Puig, Mujica, Carles Pérez i els juvenils Konrad i Nils Mortimer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut