Barça B - UE Cornellà: Còmoda victòria blaugrana (3-1)

El conjunt de Garcia Pimienta ha tancat la pretemporada amb un ple de victòries després de superar al Cornellà amb gols de Mujica (dues dianes) i Cucurella

El Barça B i La Unió Esportiva Cornellà, equip de la 2a Divisió B, han disputat aquest dissabte 18 d’agost l’últim partit de pretemporada que ha acabat 3-1. Així, doncs, el filial blaugrana tanca la preparació de la temporada amb un ple de victòries, 14 gols a favor i dos en contra. Durant tot el partit, els homes de Garcia Pimienta han tingut el domini del matx. La majoria de les accions en atac dels culers han estat per la banda esquerra. Dos dels tres gols s’han originat per la banda de Cucurella a la primera part i de Miranda a la segona.

En la primera part arriben els gols

Tot just ha començat a rodar la pilota a la gespa del Miniestadi quan Mujica s’ha aprofitat d’un rebuig dins de l’àrea del Cornellà que ha propinat el primer gol matiner (min 2). 10 minuts més tard, Riqui Puig ha baixat una pilota amb el pit a l’interior de l’àrea i ha deixat sol a Mujica amb un toc d’esperó, el “9” del Barça B només ha empès la pilota i així anotar el seu segon gol de la nit. L’ocasió més clara dels visitants durant el primer temps ha estat al minut 21 quan Gaspar ha xutat al pal esquerre de la porteria de Jokin Ezkieta. A més, el porter de Pamplona, ha evitat el 2-1 amb una gran estirada.

A dos minuts del descans, Cucurella ha desbordat per la banda per enèsima vegada i, aquest cop no ha buscat el cap de ningú, ha fet un autèntic golàs; un centre xut que s’ha colat a l’interior de la porteria. El marcador ha arribat a l’intermig amb un 3-0 favorable als culers.

Quart triomf de la pretemporada

A la represa, Garcia Pimienta només ha fet un canvi, Miranda per Cucurella. Durant els primers minuts de la segona part, el domini del joc blaugrana amb pressió avançada  a la pèrdua de pilota, ha seguit la tònica de tots els enfrontaments de pretemporada. Però, al minut 56, Agus ha materialitzat la passada de la mort i ha posat el 3-1 al marcador. Durant l’última mitja hora de joc el Cornellà ha tingut més la pilota i les ocasions.

Així doncs, el Barça B posa punt final a la pretemporada amb quatre victòries en quatre partits, 14 gols a favor i dos en contra. Bones sensacions per encarar el debut en lliga. L’estrena dels homes de Garcia Pimienta al grup 3 de la Segona Divisió B, el pròxim diumenge 26 d’agost a les 19:30 hores al camp de l’Alcoià.