Barça B – Cultural Leonesa: Partit vital contra un vell conegut

Barça B – Cultural Leonesa: Partit vital contra un vell conegut

16 hores (LaLiga123 TV): Els de Gerard López volen donar un cop sobre la taula i allunyar-se a set punts de la zona de descens

Després de sis partits sense conèixer la victòria, el filial té al davant un partit de vital importància per la permanència. Els de Gerard es veuen les cares amb la Cultural Leonesa, l’equip que marca ara mateix el descens, a quatre punts dels blaugranes. En cas de victòria, el Barça B s’allunyaria de la Cultural a set punts, una distància no decisiva però si important. Gerard ha convocat 19 futbolistes per aquest partit, amb els juvenils Monchu i Riqui Puig. Qui no estarà segur són els lesionats Sarsanedas, M. Hongla, Jose Arnaiz, R. de Galarreta i O. Busquets. R. Tarín, Samu Araujo i Varo es queden fora per decisió tècnica.

Una Cultural molt necessitada

Si diem que pel Barça és un partit vital, però no decisiu, si que ho podria ser per la Cultural. L’equip que entrena Rubén de la Barrera ocupa la 19a posició de la taula amb 33 punts. El balanç és de set victòries, 12 empats i 14 derrotes en el que va de temporada, amb 38 gols marcats i 53 de rebuts. En el partit de la primera volta al Reino de León, el resultat va ser d’empat a un gol, gràcies a un gol de Choco Lozano a la primera part, que va igualar l’ex blaugrana Rodri.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut