Lorca FC – Barça B: Partit trampa a l’Artés Carrasco

Lorca FC – Barça B: Partit trampa a l’Artés Carrasco

18 hores (LaLiga123 TV): Els de Gerard López visiten el penúltim classificat en plena bona ratxa a domicili, però el Lorca s’ho prendrà com una final

Després de tres empats consecutius, però després de quatre partits sense conèixer la derrota, el Barça B vol sumar una nova victòria per allunyar-se de la zona baixa, on ha estat instaurat el Lorca gairebé tota la temporada i de la qual té molt complicat sortir. Per aquest motiu el partit a l’estadi Artés Carrasco es presenta complicat per al filial. Els de Fabri saben que els queden pocs partits per reaccionar i per aferrar-se al miracle, i un podria ser el d’aquest dissabte. El Barça B, per la seva banda, no ha de permetre que això passi i ha de continuar ferm a domicili.

Situació delicada a la classificació

L’equip que entrena Fabri González ocupa la 21a posició a la taula amb 18 punts, a 18 punts del filial i a 17 de la salvació, i es troba en una situació molt delicada. El balanç és de 4 victòries, 6 empats i 20 derrotes en el que va de temporada, amb 25 gols marcats i 50 de rebuts. En el matx de la primera volta el Barça B va imposar-se al Miniestadi per 1 a 0 gràcies a un gran gol de Jose Arnaiz.

Convocatòria de 19 futbolistes

L’equip viatja aquest mateix dissabte cap a Lorca, via l’aeroport de San Javier, a Múrcia. Gerard ha convocat 19 jugadors, que són els següents: Jokin Ezkieta, Cucurella, Martínez, Rivera, Nahuel, M. Hongla, A. Ortolá, Palencia, Ballou, C. Pérez, Vitinho, David Costas, M. McGuane, Abel Ruiz, J. Cuenca, Collado, Miranda, Riqui Puig i Marqués. Debuten en una llista els juvenils Collado i Marqués. Són baixa per lesió Sarsanedas, Marc Cardona, Jose Arnaiz, R. de Galarreta i O. Busquets, i Daniel Morer, R. Tarín i Samu Araujo ho són per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut