SD Huesca – Barça B: Assaltar El Alcoraz

SD Huesca – Barça B: Assaltar El Alcoraz

21 hores (Gol): El filial vol capgirar la dinàmica dels últims partits en un camp que és un dels fortins de la categoria

Després dels resultats de les últimes jornades, sumats als d’aquest cap de setmana, el Barça B afronta la visita al camp de la SD Huesca amb la necessitat de sumar. No serà gens fàcil, ja que l’equip de Rubi, líder durant gran part de la temporada, és un dels conjunts més forts a casa seva, a l’estadi de El Alcoraz. Tot i això, els nois del Barça B estan convençuts de capgirar la dinàmica dels últims partits i tenen entre cella i cella guanyar per començar una bona ratxa.

19 jugadors convocats

L’equip ha viatjat aquest mateix dilluns cap a Huesca en bus, on arribarà per dinar i descansar abans del matx. Gerard ha convocat els següents 19 jugadors: Daniel Morer, Cucurella, Martínez, Rivera, Sarsanedas, Nahuel, Aleñá, Marc Cardona, A. Ortolá, Palencia, R. de Galarreta, C. Pérez, Vitinho, David Costas, M. McGuane, Varo, Abel Ruiz, J. Cuenca i Monchu. La gran novetat és la presència de Sarsanedas i R. de Galarreta, que han rebut aquest dilluns l’alta mèdica i ja han viatjat a Huesca. A més, el juvenil Monchu, després de debutar com a titular la passada jornada, segueix en dinàmica del filial. Són baixa per lesió M. Hongla, Jose Arnaiz i O. Busquets, mentre que Jokin Ezkieta, R. Tarín, Ballou i Samu Araujo ho són per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut