Còrdova CF – Barça B: Lluitaran per la tercera victòria consecutiva

Còrdova CF – Barça B: Lluitaran per la tercera victòria consecutiva

20 hores (LaLiga123 TV): Els de Gerard López volen seguir la bona ratxa contra un rival directe per les places de descens

Després d’aconseguir dues victòries en els últims dos partits, els de Gerard López volen enllaçar una nova victòria per seguir amb la bona ratxa i abandonar les places de la part baixa de la categoria. Les novetats dels nous fitxatges poden propiciar algun debut en un estadi Nuevo Arcángel amb ple absolut i totes les entrades venudes.

Un Còrdova CF renovat

L’equip que entrena Jorge Romero ocupa la 20a posició a la taula amb 19 punts, a vuit del Barça B, que podria fer un pas de gegant en cas de guanyar i allunyar-los a 11. El balanç és de cinc victòries, quatre empats i quinze derrotes en el que va de temporada, amb 28 gols marcats i 42 de rebuts. Aquest mercat d’hivern han fet fins a vuit incorporacions, la majoria de les quals han entrat a la convocatòria per al partit, que és la següent: Stefanovic, Kieszek, Caro, Aguza, Edu Ramos, Javi Lara, Reyes, Alfaro, Javi Galán, Quim Araujo, Sergi Guardiola, Quintanilla, Valentín, Jovanovic, Aythami, Narváez, Aguado i Jauregi.

Els cinc fitxatges i Riqui Puig, les grans novetats

Les noves incorporacions s’estrenen en una convocatòria, a més de Rivera, que ja ha jugat dos partits. A més, el juvenil Riqui Puig completa la llista. Els 18 jugadors convocats són els següents: Jokin Ezkieta, Cucurella, Martínez, Rivera, Nahuel, Aleñá, Marc Cardona, M. Hongla, Palencia, Ballou, C. Pérez, Vitinho, David Costas, M. McGuane, Varo, Abel Ruiz, O. Busquets, Riqui Puig. Són baixa per lesió Sarsanedas, A. Ortolá i Jose Arnaiz, R. de Galarreta ho és per sanció. Són baixa per decisió tècnica: Daniel Morer, R. Tarín i Samu Araujo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut