FC Barcelona B - CA Osasuna: Sense execució final (0-2)

FC Barcelona B - CA Osasuna: Sense execució final (0-2)

Derrota immerescuda després d’exhibir múscul amb esfèric i ocasions davant d’un rival al qual li ha bastat amb poc perill ofensiu

Un gol visitant en cada meitat trenquen la ratxa blaugrana de cinc partits seguits sense perdre (0-2). Massa càstig per un Barça B que ha tingut el domini del partit a través de la pilota i que en la segona meitat s’ha abocat amb molt més poder a la porteria rival. El timó de Carles Aleñá, organitzador, driblador i xutador, tampoc ha servit perquè el Barça B s’endugués un resultat positiu de la jornada 32 de la Segona Divisió.

En la quotidianitat del Miniestadi, el Barça B ha tingut el domini de l’esfèric des de l’inici. Amb paciència i buscant el compàs d’un Aleñá organitzador, el monòleg blaugrana s’ha vist silenciat pel gol matiner de l’Osasuna, obra de Rober Ibáñez (min 9). Una diana que no s’endevinava pel joc defensiu plantejat pel conjunt visitant.

Les oportunitats no porten l’empat

Precisament des dels costats s’ha albirat el perill culer. No obstant això, el guia del Barça B, Carles Aleñá, ha posat a prova el porter navarrès amb un xut llunyà. A partir d’aquest instant, els barcelonistes han mostrat més versions en atac. Però cap aproximació ha tingut el desenllaç desitjat. Ni Marqués, ni Palencia ni Costas han pogut empatar tot i tenir oportunitat de fer-ho.

Busquen l’empat amb insistència, però arriba el 0-2

Però en la segona meitat el control de la possessió ha desbocat els blaugranes en la faceta ofensiva. Aleñá ha demostrat que és més que un organitzador. El migcampista culer, que prèviament havia protagonitzat unes conduccions efectives a la vegada que estètiques, ha enviat un tir de poder i col·locació al travesser. I com ha succeït en la primera meitat, el Barça B ha despertat després de l’oportunitat del ‘10’ blaugrana. El porter osasunista, en diverses ocasions, ha impedit un empat que ja es cantava en un Miniestadi amb bona entrada (5.592 espectadors).

En aquest context, de nou, poc s’esperava el segon gol visitant. Quique n’ha estat l’autor (min 76). Una diana que ha desinflat el poder ofensiu dels barcelonistes. D’aquesta manera, els homes de Gerard López no han pogut evitar una derrota inmerescuda contra l’Osasuna. La jerarquia blaugrana amb l’esfèric i les ocasions no han estat suficients per sumar punts des de la setzena posició de la taula. El següent partit del Barça B serà al camp del Sevilla Atlético. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut