Peralada CF-Barça B: Derrota 'in extremis' (2-1)

Els de Gerard López perden en el segon partit de pretemporada davant el Peralada, tot i l’estrena golejadora del 'Choco' Lozano amb la samarreta blaugrana

El Barça B segueix agafant ritme en aquesta pretemporada, però en aquesta ocasió no ha pogut superar el Peralada (2-1). El 'Choco' Lozano ha marcat el primer gol del partit a la primera meitat, però un doblet de Clotet a la segona part ha donat la volta al duel.

Els primers minuts del partit han estat de clar domini dels de Gerard López amb arribades per ambdues bandes fins que, al minut deu, el 'Choco' Lozano ha inaugurat el marcador i també el seu registre golejador com a blaugrana, després d’un gran centre de Paik. Precisament, el sud-coreà i Moha han estat els més actius i els que han tingut les ocasions més clares per al Barça B a la primera part. Els de Gerard López no han pogut eixamplar diferències en el primer temps davant un sòlid Peralada, que aquesta propera temporada jugarà a la Segona Divisió B.

La represa del segon temps ha estat molt igualada per part dels dos equips. El primer avís ha vingut de les botes del blaugrana Alasana Manneh des de fora l’àrea. En el minut 58 el jugador del Peralada Cesc Clotet ha superat la sortida del porter blaugrana Adrià Rojas per empatar el partit. El porter blaugrana ha evitat el segon gol dels locals en un un contra un, en una acció en què els de l’Alt Empordà han fallat la segona opció a porteria buida.

En els últims 30 minuts ha tornat la igualtat màxima per part dels dos equips amb ocasions semblants, però en el minut 87, novament Clotet, ha superat el porter blaugrana marcant el definitiu 2-1. Aquest diumenge, els de Gerard López juguen la primera eliminatòria de la Copa Catalunya contra el Santboià a partir de les 19.00h al Municipal Joan Baptista Milà.