FC Barcelona B – Albacete: Una teranyina massa difícil de trencar (0-1)

Els de Gerard López no poden superar la fortalesa defensiva mostrada pels manxecs i un gol de l’exblaugrana Nili Perdomo confirma la derrota en l’últim partit del 2017

El Barça B no ha pogut tancar l’any amb èxit. Els de Gerard López han caigut contra l’Albacete (0-1) al Miniestadi, en un partit en què han intentat neutralitzar el gol visitant, però no han obtingut el premi buscat. La teranyina defensiva dels d’Enrique Martín ho ha fet impossible, davant d’un Barça que ha acabat el partit amb cinc davanters però sense poder batre la porteria de Tomeu Nadal.

No ha estat fàcil. Tampoc en l’inici, perquè des del primer minut l’Albacete ha jugat bé en defensa i ha exercit una bona pressió que ha dificultat la fluïdesa del joc del filial. Si que és cert que els de Gerard López han dominat la possessió (74%), però s’ha arribat amb poc perill a la porteria. No ha ajudat el gol matiner de l’exjugador del Barça Nili Perdomo, després de rematar una pentinada de Zozulya des de dins l’àrea per fer el primer i únic gol del partit (0-1, min 7)

Fruit de tot plegat, i abans del descans, només un xut de Marc Cardona que ha trobat la cama d’un rival (min 34) i un xut d’Arnaiz que Tomeu ha aturat en dos temps han estat les oportunitats més perilloses. A la represa, el guió no ha canviat, i menys amb el pas dels minuts.

El Barça ho ha intentat, i la més clara l’ha tornat a tenir Marc Cardona, quan li ha caigut una pilota dividida i el seu xut ha estat desviat per un defensa, novament (min 69). Però l’Albacete cada cop s’ha fet més fort en defensa per no deixar escapar el triomf i el Barça no ha pogut superar el mur dels homes d’Enrique Martín. Així doncs, el Barça B tanca el 2017 amb una derrota al Miniestadi, amb un total de 20 punts en 20 jornades.