Barça B – Rayo Vallecano: Un rival de Primera

Barça B – Rayo Vallecano: Un rival de Primera

16.00 hores (LaLiga 123 TV): El filial busca aquest diumenge la victòria per sortir de la zona de descens davant d’un rival que ocupa la segona posició a la Lliga

El Barça afronta aquest diumenge una nova oportunitat per capgirar la dinàmica de resultats dels últims partits davant d’un dels rivals més difícils de la categoria, el Rayo Vallecano (16.00 hores, LaLiga 123 TV). Un exPrimera Divisió que entrena Miguel Ángel Sánchez, Michel, i que arriba en segona posició al Miniestadi després de sumar 23 dels darrers 30 punts, una bona ratxa que l’ha convertit en l’equip més en forma de la Segona Divisió A. El Barça B, per la seva part, vol posar fi a la ratxa de vuit partits sense guanyar i vol tornar a sumar els tres punts al Miniestadi, on no guanya des que es va imposar per 3-0 al Granada el 27 de gener.

L’equip s’ha concentrat des de divendres en un hotel de Castelldefels, des d’on demà es traslladarà al Miniestadi, per fer pinya i dur a terme dinàmiques grupals que els facin arribar mentalment més forts al partit. Gerard té les baixes per a aquest partit del sancionat David Costas i dels jugadors Carles Pérez, Morer i Abel Ruiz, que es troben a Nyon disputant la Final Four de la UEFA Youth League amb el Juvenil A.

Declaracions de Gerard

“Afrontem el partit davant del Rayo conscients de la necessitat de sumar punts, però amb bones sensacions i amb il·lusió per poder capgirar la dinàmica. El Rayo és un gran equip que porta una dinàmica molt bona en aquesta segona volta. Juntament amb l’Sporting són l’equip més en forma de la categoria. Serà difícil, és cert, però estic convençut que tindrem opcions”.

“Mentalment l’equip està bé, està preparat. Està unit i amb força. Tenim força confiança en nosaltres mateixos. Ens falten petits detalls, com, per exemple, materialitzar les oportunitats que estem creant i ser més forts defensivament. Però l’equip està fort i amb confiança, perquè creiem que sortirem d’aquesta situació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut