Acord per a la resolució del contracte de Kaptoum

Acord per a la resolució del contracte de Kaptoum

El Club agraeix la professionalitat del futbolista durant tota la seva etapa al Club i li desitja els millors èxits personals i esportius en el futur

El FC Barcelona i el jugador Wilfrid Jaures Kaptoum han arribat a un acord per a finalitzar la seva relació contractual amb el FC Barcelona. El Club agraeix la professionalitat del futbolista durant tota la seva etapa al Club i li desitja els millors èxits personals i esportius en el futur.

44 partits i sis gols amb el filial

Kaptoum va arribar al futbol base blaugrana fa 10 anys, procedent de la Fundació Eto’o. Dintre el Club, el camerunès va anar cremant etapes fins a guanyar la UEFA Youth League amb Jordi Vinyals. La temporada següent i de la mà d’Eusebio Sacristán, ja va formar part de la plantilla del Barça B a Segona Divisió tot i ser juvenil. Des de llavors, Kaptoum ha jugat 44 partits al filial on ha marcat sis gols. A més, va debutar amb el primer equip de la mà de Luis Enrique la temporada 2015/16 a la Copa del Rei contra el Villanovense als setzens de final. Aquella mateixa Copa, també va jugar la tornada de les semifinals a Mestalla contra el València on va marcar un gol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut