Entrevista a David Costas: “El Lugo ens posarà les coses dificils”

Entrevista a David Costas: “El Lugo ens posarà les coses dificils”

El defensa gallec parla amb Barça TV, abans d’enfrontar-se a l’equip de la seva terra, el Lugo

Una de les noves incorporacions del Barça B aquesta temporada és David Costas. Central procedent del Celta de Vigo, que per la baixa del capità Palencia, aquests últims partits està actuant també de lateral dret. Aquest dilluns s’enfrontarà contra un equip gallec, el CD Lugo, i Costas analitza el rival, a més de contestar algunes altres qüestions en aquesta entrevista.

Declaracions David Costas:

"El Lugo és un equip que aposta per tenir la pilota, per jugar bé al futbol, ​​per atacar tenint la pilota. Crec que ens posaran les coses difícils i voldran treure’ns la pilota i ser protagonistes".

"Ja porta uns quants anys a Segona Divisió, són capaços de mantenir la categoria sense problemes i l'any passat van tenir el pitxitxi de la categoria i això diu molt d'un equip com el Lugo".

"Tant de bo puguem fer les coses bé com contra el Còrdova al Mini i seguir aquesta línia i fer-nos forts a casa".

"Tant de bo pugui ser la meitat de bon jugador que Quique Costas (il·lustre gallec exjugador del primer equip i entrenador amb més partits de la història del Barça B) i jugar molts anys aquí. És una referència, ha jugat molts anys en la meva posició en el millor club del món i tant de bo tingui jo la mateixa sort que ell".

"No et sabria dir quin tipus de central sóc. Jo sóc David Costas, que ve aquí a demostrar que pot jugar aquí en aquest equip i ja anirem veient com sóc i quin tipus de jugador sóc".

"Tant de bo es pugui donar la mateixa situació que amb Denis Suárez. Ell és un grandíssim jugador, amb el qual vaig coincidir en les inferiors del Celta i jo estaria encantat d'arribar al primer equip com ha fet ell ".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut