Primera doble sessió d’entrenaments

Primera doble sessió d’entrenaments

L’equip de Gerard López ja ha entrat en contacte amb la gespa i la pilota a la Ciutat Esportiva amb les dues primeres sessions d’entrenaments

Després de les rutinàries proves mèdiques i físiques dels dos primers dies de pretemporada, aquest dimecres ja ha arribat l’hora de començar a entrenar. A les 9.30 hores els jugadors i l''staff' del nou Barça B entraven al camp 3 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per fer la primera de les dues sessions del dia. Tot i ser els primers entrenaments on es necessita posar a punt el to físic, la pilota sempre és la gran protagonista.

Les noves incorporacions, a punt

La d’aquest dimecres ja ha estat la primera sessió de les noves incorporacions. Varo, Nili, Marlon, Martínez, Alfaro, Marc Cardona i Abeledo han pogut trepitjar la gespa de la Ciutat Esportiva i fer el seu primer entrenament de blaugrana. A la tarda, la segona sessió.

Plàning d'entrenaments

Després de la doble sessió d’aquest dimecres, dijous serà el torn de fer un entrenament matinal, abans que divendres torni la doble sessió a les 9.30 hores i les 18.30 hores. Dissabte al matí tindrà lloc l’última sessió setmanal abans del dia de descans, que serà diumenge. El proper dimecres 20 de juliol serà el primer partit amistós contra l’Escala.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut