Lleida Esportiu – Barça B: Volen tornar a ser líders

Lleida Esportiu – Barça B: Volen tornar a ser líders

11 hores (Barça TV i Esport 3): Els de Gerard López busquen recuperar el liderat que van perdre la jornada passada a costa d’un Lleida que sortirà a totes

Després de la derrota de l’Alcoià contra el Saguntí, el Barça B no vol deixar escapar l’oportunitat de tornar a posar-se líder de la classificació. Per fer-ho, haurà de guanyar el Lleida Esportiu a casa seva, el seu fortí i on ha sumat les tres victòries que té a la taula. Gerard López compta amb 19 jugadors a la convocatòria i haurà de descartar-ne algun amb l’última incorporació d’Aleñá després que no participés dissabte amb el primer equip. A més, el filial es troba en una molt bona ratxa a domicili amb dos triomfs consecutius (Eldense i Llagostera) i un empat (Atlètic Llevant), cosa que li permet ser un dels millors visitants de la Lliga.

Un Lleida tocat però no enfonsat

L’equip de Gustavo Siviero arriba al partit en 18a posició, amb 14 punts, a un de la salvació. Ha guanyat tres partits, n’ha empatat cinc i n’ha perdut sis. Això sí, les tres victòries han estat a casa, al Camp d’Esports: contra l’Hospitalet (2-1), l’Atlètic Saguntí (2-1) i l’Atlètic Balears (1-0). L’última jornada es van veure sorpresos al camp del Gavà (3-1), on també va perdre el filial. Tenint en compte les estadístiques, el Lleida és un dels millors locals de la categoria, i això ho intentarà fer valer aquest diumenge. Al record hi ha aquell 2-0 de la temporada passada, en què el Barça B estava a tocar de les places de play-off i després d’aquesta derrota es va despenjar de la lluita.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut