UE Cornellà – Barça B: Tornar a guanyar fora de casa

UE Cornellà – Barça B: Tornar a guanyar fora de casa

19 hores (Barça TV) - Els de Gerard López volen retrobar-se amb la victòria lluny del Miniestadi per mantenir el liderat i trencar amb la dinàmica de dues sortides sense puntuar

El Barça B visita el camp del Cornellà, ara mateix desè classificat amb 33 punts, aquest dissabte (19 h / Barça TV) amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria lluny del Miniestadi per mantenir el liderat i trencar amb la dinàmica de dues sortides sense puntuar als camps del Vila-real B i l’Atlètic Balears. Els de Jordi Roger afronten el partit després de sumar tres punts dels darrers 12 possibles.

Declaracions de Gerard López:

“Si hi ha dos o tres equips als quals tens molt respecte, un d’aquests és el Cornellà. És un equip que fa molts anys que està a la categoria, tenen un molt bon entrenador que coneix molt bé la seva plantilla i en treu el màxim rendiment; és un equip que respecto moltíssim”.

“El considero un partit clau per a nosaltres després de dues sortides en què no hem puntuat. Hem de tornar a ser forts fora de casa per després confirmar-ho al Mini com vam fer la setmana passada. La victòria contra el Mallorca B ens ha donat confiança, però no ens serveix de res si ens tornem a deixar punts fora de casa. Ara ja arriba la fase important de la temporada, estem a punt d’entrar en els darrers deu partits, i ara ja qualsevol partit és partit de play off. Així afrontem demà el partit de Cornellà, amb total confiança, però sabem que és un equip que ens costarà molt de guanyar”.

“El Cornellà és un d’aquests equips que se’ns travessen una miqueta. L’any passat vam perdre allà i vam empatar a casa, aquest any vam perdre a casa a la primera volta, ens costa guanyar-los. És per aquest motiu que valoro molt el treball del Jordi Roger, és un equip molt competitiu i haurem de controlar molt el joc directe que tenen, les segones pilotes, l’estratègia, ja que són molt forts a casa. Nosaltres intentarem igualar-los en aquests aspectes. No és un camp fàcil per jugar, per dimensions, per la gespa artificial. Hem de ser molt contundents a les àrees ja que en els darrers partits fora de casa no ho hem estat”.

Gumbau, Rodri i Martínez, baixes

L’equip es concentra aquest dissabte al matí, i la plantilla dinarà junta abans d’afrontar el partit al Municipal de Cornellà. Es perden el partit per lesió TarínMartínez i Varo baixa per un trencament fibril·lar–, a més de Gumbau, per sanció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut