Barça B – At. Saguntí: Torna la Lliga!

Barça B – At. Saguntí: Torna la Lliga!

20.45 hores (Barça TV i Esport 3): Els de Gerard López volen començar la Lliga sumant els tres primers punts al Mini davant la seva afició

Les proves ja s’han acabat. La pretemporada és història i la competició arrenca. El nou Barça B de Gerard López comença la Lliga aquest dissabte al Miniestadi contra un recent ascendit, l’Atlètic Saguntí (20.45 h), amb la intenció de sumar la primera victòria i començar la Lliga de la millor manera possible. El rival és un dels grans desconeguts de la Lliga que arrenca aquest cap de setmana, tot i que la temporada passada a Tercera Divisió va completar un gran any i va pujar com a campió del seu grup.

El Saguntí, un nouvingut

Els valencians mantenen el bloc de la temporada passada amb el mateix cos tècnic (Carlos Guitérrez) i deu jugadors que continuen. A més, s’ha apuntalat l’equip amb deu fitxatges més: dos de l’Alcoià (Òscar López i Javi Rubio), dos de l’Eldenc (Javi Serra i Ángel Ortega), dos de l’Ontinyent (Gimeno i Isaac), dos del Logronyès (Lavín i Ferreres), un del Cornellà (Javi Boix) i un de La Hoya Lorca (Pibe).

Els 18 convocats blaugrana

De cara al primer compromís, Gerard López ha convocat 18 jugadors, una de les novetats de la competició d’aquesta temporada, ja que fins ara eren 16. La llista és la següent: Suárez, Puig, Palencia, Nili, Tarín, Moisés, Martínez, Fali, Sarsanedas, Gumbau, Xemi, Aleñá, Abeledo, Alfaro, Perea, Cámara, Mujica i Marc. Se'n queden fora per decisió tècnica Vilanova, Carbonell i Quinti, mentre que es perden el partit per lesió Varo, Borja López, Paik i Dani Romera. Marlon és baixa per tràmits burocràtics i Kaptoum està amb el primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut