Atlètic Llevant – Barça B: Sumar per no perdre de vista el liderat

Atlètic Llevant – Barça B: Sumar per no perdre de vista el liderat

17 hores (Barça TV i Esport 3): Els de Gerard López intentaran tornar a guanyar a domicili després de dues derrotes seguides a la Lliga

El filial té un altre desafiament aquest diumenge a la Ciutat Esportiva de Buñol contra el també filial del Llevant. Després de la victòria del líder, l'Ebro, dissabte, el Barça B necessita sumar punts per tal que no se li escapi el liderat. Gerard López presenta les novetats de Kaptoum, Alfaro i Sergi Puig a la convocatòria respecte de l’últim partit, ja que el mateix Alfaro ja s’ha recuperat de la lesió que va patir contra el Cornellà, i Puig va haver de substituir a última hora Varo per una gastroenteritis del porter tarragoní.

Els granotes, quatre jornades invictes

L’equip de Carlos Granero arriba en una bona dinàmica tot i estar a la zona baixa de la classificació. Després de començar la Lliga de mala manera, els granotes vénen de quatre partits seguits sense conèixer la derrota. De fet, aquesta setmana van empatar (1-1) al camp del Lleida Esportiu en un partit ajornat. La llista de convocats és la següent: Koke, Sotres, Shaq, Javi Ramírez, Aly, Gabri Izquier, Kaiser, Andreu, Ribelles, Fran Manzanara, Hacen, Pepelu, Manu Viana, Son, Nanclares, Traver, Delgado, Allyson. La temporada passada, el partit entre els dos equips a Buñol va acabar en empat (0-0). El matx es podrà seguir en directe per Barça TV i Esport 3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut