CD Eldense – Barça B: Partit trampa a Elda

CD Eldense – Barça B: Partit trampa a Elda

17 hores (Barça TV i Esport 3): Els de Gerard López volen continuar amb la bona ratxa i vèncer el cuer en el primer partit en gespa artificial

Tot i que a priori un partit entre el líder de la Lliga i el cuer podria tenir un signe clar, a la Segona B mai és així. Hi ha molts condicionats que fan pensar que no serà fàcil. Aquest serà el primer partit de la temporada en gespa artificial, una superfície a la qual no està acostumat el filial, però en què ja va entrenar-se aquest divendres per tenir-hi una primera presa de contacte. A més, el record de la temporada passada, en què l’Eldenc es va imposar (4-2) al filial, és una bona manera de veure que serà un partit molt complicat i amb el suport de la seva afició. Tot i així, el Barça B ha de fer valer el seu bon moment i la seva millor classificació i emportar-se els tres punts per continuar liderant la taula.

Un Eldenc en línia ascendent

L’equip de Manu Barrera arriba al partit en última posició, amb quatre punts, i ha guanyat un partit, n’ha empatat un altre i n'ha perdut deu. Això sí, els últims tres partits, en què ha estrenat el tercer entrenador de la temporada, els blaugranes van guanyar al camp del Mallorca B (0-1), van empatar al Nuevo Pepico Amat (4-4) contra el Cornellà i van perdre per la mínima al tram final del partit al camp del Gavà (2-1) la jornada passada. L’últim duel a Elda, el de l’empat contra el Cornellà, ha de servir de referència, ja que van ser capaços de marcar quatre gols al Cornellà, un equip fort defensivament. A més, també han perdut a casa per la mínima contra Vila-real B (0-1), Atlètic Saguntí (0-1) i Hospitalet (1-2).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut