Marlon Santos continuarà al FC Barcelona

Marlon Santos continuarà al FC Barcelona

El Club ha comunicat al jugador que aplicarà la clàusula estipulada en el seu contracte i allargarà la seva vinculació amb el Barça tres temporades

Marlon Santos continuarà al FC Barcelona. El Club ha comunicat aquest dimecres al jugador brasiler que aplicarà la clàusula estipulada al seu contracte, i estarà lligat a l’entitat blaugrana les properes tres temporades.

El defensa de 21 anys és una peça molt important per a Gerard López al Barça B en la seva primera temporada com a blaugrana. I la prova la trobem en el fet que Marlon Santos, nascut a Duque de Caxias (Rio de Janeiro), ha disputat un total de 24 partits amb el filial blaugrana, 22 dels quals com a titular.

Les seves bones actuacions han fet que el central brasiler fos convocat per Luis Enrique, que el va fer debutar amb el primer equip davant el Celtic en el partit de Lliga de Campions de la fase de grups. Aprofitant l’absència de Gerard Piqué al tram final del curs, Marlon va jugar els dos últims partits de Lliga amb el primer equip com a titular i va disputar els 90 minuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut