Gerard López: “Estic content pels gols de Mujica i Alfaro i perquè seguim sumant efectius”

Els dos davanters es van incorporar per al partit davant el Cornellà, després d’haver estat a les ordres de Luis Enrique durant la pretemporada

El Barça B va jugar diumenge passat davant el Cornellà i va guanyar per 0-2. El partit es va resoldre amb victòria blaugrana, però el més important d’aquesta segona ronda de la Copa Catalunya és que Gerard López va recuperar Mujica i Alfaro, que fins ara havien treballat en dinàmica de primer equip. El tècnic català es va mostrar content pel partit i, sobretot, “per poder donar minuts a gent que no havíem tingut fins ara”.

Els dos davanters del filial blaugrana van aprofitar els minuts al terreny de joc i Gerard López es va mostrar satisfet, a banda dels gols dels nous incorporats, “perquè seguim sumant efectius”. Un cop finalitzat el matx, Mujica va apuntar que el seu deure és “intentar ajudar l’equip per estar el més a dalt possible”. Per la seva banda, Jesús Alfaro, just després de marcar el seu tercer gol en aquesta pretemporada amb el Barça B, va declarar que intentarà “posar les coses difícils a l’entrenador per poder jugar el primer partit de Lliga”.

Xemi també es va mostrar feliç per poder jugar davant el Cornellà, equip en el qual va militar durant quatre anys. El migcampista blaugrana va afirmar que “tenia ganes de jugar contra el Cornellà, ja que és un club important per a mi”. El que va ser el setè partit de pretemporada per al filial blaugrana va servir per anar agafant ritme a dues setmanes vista de l’inici de la Lliga. “Tenim bones sensacions, però sabem que encara queda molt”, va apuntar Gerard López.