El Barça B comença la segona setmana d’entrenaments

El Barça B comença la segona setmana d’entrenaments

L’equip de Gerard López segueix la seva posada a punt amb sessions d’entrenaments abans del primer amistós de dimecres a les 19.30 hores contra l’Escala

Després d’una primera setmana amb sis sessions d’entrenament, aquest dilluns ha començat la segona setmana amb una altra doble sessió. El dimarts només tindrà una sessió matinal mentre que dimecres hi haurà un entrenament al matí i el primer partit amistós a les 19.30 hores contra l’Escala al seu camp. Per dijous està previst un entrenament a la tarda mentre que divendres tornaran les dobles sessions. Dissabte a les 10 hores, el Barça B rebrà la visita del Santfeliuenc a la Ciutat Esportiva en el que serà el segon amistós de preparació de cara a la temporada.

Nou juvenils comencen a entrenar

Aquest dilluns també ha estat el retorn a la feina per nou juvenils que comencen la seva posada a punt per incorporar-se properament a entrenar amb el Barça B i reforçar a l’equip de Gerard López. Els jugadors són: els porters Josep Martínez i Sergi Puig, els defenses Dani Morer, Èric Montes, Juan Brandariz ‘Chumi’ i Marc Cucurella, el migcampista Oriol Busquets, i els davanters Seungwoo Lee i la nova incorporació del Juvenil A, el suís Jeremy Guillemenot.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut