Barça B – Eldenc CD: Golejada històrica (12-0)

Els de Gerard López, tot i les diverses baixes, superen sense problemes el cuer amb un resultat que suposa l’avantatge més ampli en tota la història del filial blaugrana i iguala el rècord de la categoria

Festival de gols. El Barça B ha aconseguit la major golejada de la temporada i de la seva història en imposar-se per un contundent 12-0 al cuer del grup, l’Eldenc. Els blaugranes han deixat el partit sentenciat al descans (8-0), i a la represa han ampliat la golejada. Els Barça B ha fet bons el hat-trick de Romera i Alfaro i les dianes de Gumbau, Perea, Carbonell, Kaptoum, Cardona i Abeledo, tot i l’absència de Palencia per sanció, Aleñá –convocat amb el primer equip– i els lesionats Mujica, Moisés, Jose Suárez i Varo.

Gerard Gumbau ha estat el primer d'avisar amb un xut des de fora l’àrea que el porter visitant ha refusat a córner. L’Eldenc ha posat a prova el porter del Juvenil Sergi Puig, que ha ocupat el lloc dels lesionats Jose Suárez i Varo, però el porter blaugrana l’ha enviat fora sense complicacions.

En el segon xut entre els tres pals, el Barça B s’ha avançat amb una diana de Romera, que ha superat el porter alacantí sense problemes aprofitant una gran passada d’Alberto Perea entre els centrals. L’empenta dels de Gerard López no tenia fre, i han ampliat diferències amb una jugada per la banda dreta en què Jesús Alfaro ha guanyat l’esquena de la defensa local per situar el 2-0 en tan sols deu minuts de joc.

Els blaugranes no s’han aturat i han continuat sumant gols. Dos minuts més tard ha estat Carbonell qui ha enviat la pilota al fons de la xarxa en aprofitar la passada de Cucurella. Alfaro ha volgut situar el 4-0, però el travesser ho ha impedit. En la següent aproximació, un penal comès del porter visitant sobre Romera ha permès el quart gol blaugrana a peus de Gumbau.

El festival golejador del Barça B ha continuat fins que l’àrbitre ha assenyalat el camí de vestidors. En aquesta ocasió seria Romera que anotaria el seu segon gol de la tarda i el cinquè dels blaugranes fent bona la passada de Gumbau des de la banda esquerra. Ben aviat arribaria també el doblet d’Alfaro en una jugada en què el davanter barcelonista ha fet bona l’assistència d’un Cucurella molt actiu.

A la mitja hora de joc arribaria el hat-trick de Romera en rematar a porteria buida un contraatac executat a la perfecció pels de Gerard López. Just abans del descans el Barça B encara ha tingut temps per marcar el vuitè (8-0), que suposava també el hat-trick d’Alfaro.

Amplien l’avantatge per fer més història

La segona meitat s’ha iniciat amb els barcelonistes llançats a l’atac i amb Perea estrenant el seu registre golejador de la tarda amb una diana que suposava el 9-0 i amb 40 minuts per endavant. Els locals han disposat de la millor ocasió per estrenar el seu compte golejador, però la pilota ha acabat fora. Kaptoum i Cardona, que havien entrat a la segona meitat, han tancat la golejada amb dos gols més per situar l’11-0. En temps afegit, Abeledo ha situat el definitiu 12-0.

Amb aquest resultat, el Barça B aconsegueix la major golejada de la seva història, iguala el resultat més ampli fins ara aconseguit a la categoria i suma tres punts importants per sumar la tercera victòria consecutiva. Així, es manté com a líder en solitari del grup 3 de Segona Divisió B.