fcb.portal.reset.password

Gerard López, durant un entrenament a la Ciutat Esportiva / ARXIU FCB

El Barça B rep la visita aquest dissabte de l’Eldense (18 hores / Barça TV), un equip amb 50 punts, dos per sobre del filial blaugrana. Gerard López no podrà comptar amb Samper, Ezkieta, Palencia i Quinti, lesionats, ni amb el sancionat Tarín. Això sí, el de Granollers recupera Ortolá, Xemi i Dani Romera, que han rebut l’alta mèdica. A més, els juvenils Aleñá i Mujica s'han entrenat tota la setmana amb el filial.

Gerard López ha comentat el següent a Barça TV com a prèvia del partit:

“És l’últim partit al Mini, davant la nostra gent. Tenim ganes de canviar la dinàmica de resultats a casa i d’acabar amb bones sensacions”.

“L’Eldense és un bon rival, allà ens va guanyar 4 a 2 i també és una petita venjança intentar guanyar-los. Estem junts a la classificació i si guanyem els passem i guanyem una plaça. Aquest és l’objectiu, acabar al més amunt possible”.

“Ens va anar bé descansar la setmana passada per al partit contra l’Huracán i recarregar piles i ganes després d’una mala ratxa de resultats”.

“Allà va ser un partit complicat, hi vam anar amb moltíssimes baixes per lesió i sanció. Recordo que van jugar juvenils com Aleñá i Theo Chendri. Va ser un partit obert que vam empatar abans del descans però el resultat va ser excessiu pel que va ser el partit”.

“És un bon equip que encara està lluitant per objectius com classificar-se per a la Copa del Rei. S’haurà de treballar bé per aconseguir la victòria”.

“Per a nosaltres el Mini ha de ser la base en què se sustenti l’equip la temporada vinent. Hem tingut alguna bona ratxa a la primera volta i a la segona, però amb aquesta mala sensació de les últimes jornades. M’agradaria acabar la temporada amb una victòria a casa”.


FCB Masia: Gerard López prèvia Barça B-Eldense... by fcbarcelona
Tornar a dalt