Gerard López: “Sabem que ens costarà i haurem de ser molt precisos per aconseguir la victòria”

Gerard López: “Sabem que ens costarà i haurem de ser molt precisos per aconseguir la victòria”

L’entrenador del Barça B, que aquest dissabte ha fet 37 anys, ha parlat del duel d’aquest diumenge contra el Lleida Esportiu (17 hores / Esport 3)

El Barça B visita aquest diumenge el Lleida Esportiu (17 hores / Esport 3), el qual té tres punts per davant a la classificació i el qual, en cas de victòria, sobrepassaria a la taula. Gerard López ha afirmat: “És un camp molt difícil amb un entrenador que respecto molt i que està fent una molt bona feina allà”.

Victòria com a regal d’aniversari

El tècnic del filial, Gerard López, ha atès Barça TV com a prèvia del partit d’aquest diumenge contra el Lleida Esportiu: “És un rival que està cridat a lluitar per les quatre places de dalt, des que va perdre al Mini a la primera volta ha encadenat una ratxa boníssima. Tenen un molt bon balanç defensiu, són l’equip menys golejat de la categoria. Manté la porteria a zero i crea ocasions”. Sobre la dificultat del matx: “Sabem que ens costarà i haurem de ser molt precisos i complets per aconseguir la victòria”. El de Granollers sap que és un partit important: “Una victòria ens enganxaria del tot a les places de dalt, tot i que queden molts partits amb molts punts en joc. A les últimes quatre o cinc jornades veurem qui lluitarà pels play-offs”. Finalment, aquest dissabte Gerard López ha celebrat el seu 37è aniversari i té molt clar què vol de regal: “Coincideix que faig 37 anys i ja els he dit que el millor regal seria la victòria. Els he demanat que no pot haver-hi res que em faci més feliç que la victòria a Lleida”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut