Gerard López: “Hem de continuar amb la bona ratxa”

Gerard López: “Hem de continuar amb la bona ratxa”

L’entrenador del Barça B ha parlat del partit d’aquest dissabte contra l’Atlètic Llevant (20.45 hores / Esport 3) Al partit de la primera volta, els dos filials van empatar a zero en un partit molt disputat

El Barça B rep la visita aquest dissabte d’un dels filials de la categoria que no està travessant per un bon moment, l’Atlètic Llevant (20.45 hores / Esport 3) al Miniestadi, amb entrada gratuïta als socis i menors de 12 anys. Els de Gerard López buscarà la sisena victòria consecutiva per seguir escalant posicions.

Seguir la bona línia al Mini

El tècnic del filial, Gerard López, ha atès a Barça TV i www.fcbarcelona.cat com a prèvia del partit d’aquest dissabte contra l’Atlètic Llevant: “Si tenim la il·lusió d’enganxar-nos a les places de dalt tot passa per seguir sumant i aquesta és una bona oportunitat per fer-ho. Juguem a casa i tindrem més iniciativa, ja va ser així els últims partits a casa. Allà ens va costar, però el 0-0 va ser un resultat just. Surten bé a la contra i defensivament són un rival organitzat”. Sobre el rival: “És un equip difícil que s’ha ficat en zona perillosa però que a la primera volta ens va posar problemes, també jove com un filial. Venen amb necessitats amb una ratxa de resultats negativa. Nosaltres hem de continuar la bona ratxa de resultats però no serà fàcil”. Malgrat la baixa de Tarín per sanció, Gerard diu que: “A la defensa és on tinc més opcions, tenim un ventall de possibilitats, gràcies també a la feina del preparador físic i els fisios tinc a tothom preparat per entrar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut