Gerard López: “Demano als jugadors que juguin igual que s'entrenen perquè és una delícia”

Gerard López: “Demano als jugadors que juguin igual que s'entrenen perquè és una delícia”

L’entrenador del filial ha parlat del rival d’aquest dissabte en el primer partit de la segona volta, el Cornellà, a les 19 hores al Miniestadi Aquest podria ser el primer partit per a algunes de les incorporacions del filial en aquest mercat d’hivern

El Barça B rep aquest dissabte (19 hores / Esport 3) la visita de la UD Cornellà al Mini en el primer partit de la segona volta. A la primera jornada, els verds van imposar-se (2-1) al filial amb dos gols al minut 1 i al 94 de penal. L’equip de Gerard López intentarà canviar el rumb de resultats al Miniestadi ajudat pels nous reforços.

Segona volta, canvi de dinàmica

El tècnic del filial, Gerard López, ha atès Barça TV i www.fcbarcelona.cat com a prèvia del partit d’aquest dissabte, i ha dit: “Recupero efectius després de les lesions. Hem fet una bona setmana d’entrenaments, la tònica del grup és bona, hi ha bon ambient, només falta el bon resultat que esperem”. “Demano als jugadors que juguin igual que s'entrenen perquè és una delícia veure’ls entrenar-se cada dia”, afegia el de Granollers. Sobre el rival: “És un bon rival, sabem el que va passar a la primera volta al seu camp, i ara comencen les venjances puntuals contra els equips amb els quals a la primera volta no hem tret bons resultats, tot i que vam competir bé i hauríem pogut guanyar”. “Allà va ser un partit dur, un gol al primer minut i un al 94. L’equip va fer una bona segona meitat però és un equip difícil, tal com demostra la classificació. El Cornellà mou diferents sistemes, però saben al que juguen gràcies a un bon entrenador, un míster exigent” concloïa Gerard.

Confiança en els reforços

Aquest dissabte, coincidint amb l’estrena de la segona volta al Mini, Gerard López podrà comptar amb alguns reforços d’aquest mercat d’hivern. Un d’aquests reforços, Fali, que ha arribat aquesta setmana, ha fet el seu primer entrenament aquest divendres: “Fali és un jugador que seguíem des de feia mesos, ve rodat, físicament molt bé, amb ritme de competició de Segona després de jugar els últims partits amb el Nàstic sent important”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut