El capità Sergi Samper arriba als 100 partits amb el Barça B en només tres temporades

El capità Sergi Samper arriba als 100 partits amb el Barça B en només tres temporades

El migcampista del planter, que només ha jugat de blaugrana a la seva carrera, arriba a la mítica xifra del centenar de partits amb el filial en tres temporades

Malgrat la derrota contra el Reus Deportiu el passat cap de setmana (1-2), el partit va tenir una dada molt positiva. I és que el capità del Barça B, Sergi Samper, va complir 100 partits amb la samarreta del filial. El que té més mèrit és que el barceloní ho ha aconseguit amb només tres temporades, sent un fixe pels entrenadors a cada una d’elles. Altres jugadors amb més de cent partits al filial són: Dongou (132), Verdú (130), Planas (119), Ilie (109), Trashorras (107), Espinosa i Nolito (101) i Sergi Roberto (100). En el següent gràfic podem veure la seva trajectòria:

 

Temporada Partits jugats Categoria Partits amb 1er equip
2013/14 40 2a Divisió -
2014/15 34 2a Divisió 4
2015/16 26* 2a B 7

*Temporada en curs

La temporada del seu debut amb el filial, Samper era juvenil, però tot i així va ser un fixe per Eusebio Sacristán ja que només es va perdre dos partits, un per sanció, i l'altre per estar amb la selecció. Aquella temporada l'equip va quedar en tercera posició a la Lliga Adelante i va guanyar la Copa Catalunya. La següent temporada va arribar el seu debut amb el primer equip, al setembre del 2014 contra l'Apoel a la Champions League. Finalment, aquesta temporada amb el braçal de capità del Barça B, Samper només s'ha perdut quatre partits, tres per estar amb el primer equip i un per sanció. A més, ha participat en set partits en total amb els de Luis Enrique.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut