CD Llosetense-Barça B: Partit trampa per tornar al camí de la victòria

CD Llosetense-Barça B: Partit trampa per tornar al camí de la victòria

12 hores (Esport 3 en diferit a les 18.50 h): Els de Gerard López buscaran tornar a guanyar i seguir sent un dels millors visitants de la Lliga a costa d’un Llosetense fort a casa seva

Segurament aquest diumenge ha arribat un dels partits més complicats de la temporada. No només per la situació, ja que el filial ve de perdre dos partits contra rivals de play-off, sinó pel tipus de partit, el terreny de joc i les nombroses baixes que té Gerard López. Tot i així, el Barça B necessita tornar a guanyar a Es Puig (12 hores) per somiar en el play-off.

Lluitaran fins al final per evitar el descens

El Llosetense ocupa la 19a posició a la taula amb 7 victòries, 7 empats i 16 derrotes i que ve de perdre la jornada passada contra la Pobla Mafumet (2-1), tot i que abans havia guanyat al Reus Deportiu a casa (2-1). Els de Nico López han sumat vuit punts a les últimes sis jornades, només dos menys que els blaugrana, i tenen la permanència a quatre punts. De fet, a casa fa quatre jornades que no perden, gràcies a les victòries contra Reus i Villarreal B (primer i segon classificat) i l’empat contra el Lleida Esportiu (0-0). A més, a la primera volta els balears es van imposar al Miniestadi (0-1).

Amb sis baixes i dos juvenils a la convocatòria

Davant les nombroses baixes, tres per sanció i tres per lesió, de Gerard López per aquest partit, el tècnic de Granollers ha tirat del juvenil per completar la llista. El lateral esquerre Enric Franquesa i el davanter canari Rafa Mujica són les grans novetats d’una llista on també tornen Gumbau, després de sanció, i Quinti. Godswill, després d’estar amb la seva selecció, també ha entrat a la convocatòria. El partit no es podrà seguir en directe per televisió però Esport 3 l’emetrà en diferit a les 18.50 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut