Atlètic Balears – Barça B: Seguir competint fins al final

Atlètic Balears – Barça B: Seguir competint fins al final

12 hores (No hi ha cap TV en directe): Els de Gerard López volen seguir guanyant per escalar posicions a la taula i acabar al més amunt possible a la Lliga

Malgrat que les opcions de poder fer play-off són molt complicades, el Barça B ha de lluitar fins a l’últim moment per seguir guanyant partits i escalar posicions a la classificació per acabar com més ben classificat millor. Així, aquest diumenge (12 hores) visita l’Atlètic Balears, que es va proclamar campió de la Copa Federació aquesta setmana en guanyar el Rayo Majalahonda.

Mala ratxa a la Lliga però encara amb opcions

L’Atlètic Balears ocupa la desena posició a la taula amb 46 punts, un més que el filial blaugrana, el qual va derrotar a la primera volta al Miniestadi (1-2). Tot i així, ara no passen pel seu millor moment a la Lliga, ja que han perdut els últims dos partits, contra Lleida Esportiu i Reus Deportiu. Per la seva banda, el Barça B té sis baixes de pes per a aquest partit: Ortolá, Palencia, Xemi, Dani Romera i Samper, lesionats, i Fali, sancionat. Gerard López ha convocat tres juvenils (Aleñá, Mujica i Carbonell) per suplir les baixes. El partit es podrà seguir en directe a les xarxes socials del Club i per IB3 ràdio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut