Vinyals, després de la derrota a Lugo: “Els petits detalls ens estan castigant”

Vinyals, després de la derrota a Lugo: “Els petits detalls ens estan castigant”

El tècnic del Barça B va valorar la derrota per 3-2 al camp gallec després de capgirar un marcador advers i veure com s’escapaven els tres punts

El Barça B no va poder rubricar amb punts a la classificació el bon partit que va fer a l’Anxo Carro després de perdre (3-2) davant un Lugo que va remuntar un 1-2 als blaugranes als últims set minuts. En la roda de premsa posterior al matx el tècnic del filial, Jordi Vinyals, va declarar: “Hi ha coses molt positives que ens emportem, com l’actitud i la intensitat dels jugadors. Ara, quan fas dos gols fora de casa t’has d’emportar algun punt; estem en una dinàmica negativa però ho canviarem”.

L’entrenador de Cardedeu va veure com l’equip aixecava el resultat advers dels primers 20 minuts, però també com l'hi remuntaven al final de l'enfrontament: “Fins al primer gol d’ells hem estat molt imprecisos; en empatar hem estat millors i mereixíem més”. “Amb l’1 a 2 ens ha faltat no perdre tantes pilotes, i amb els espais que ells deixaven hauríem pogut marcar l’1 a 3 i matar el partit”, es lamentava Vinyals. “Hem jugat un partit complet, el resultat més just hauria estat l’empat. Crec que la dinàmica és dolenta i són els petits detalls els que ens estan castigant. L’objectiu és tenir l’equip que hem vist des del 0 a 1 als últims minuts. Ens quedem amb moltes coses positives un partit més tot i no sumar”, deia Vinyals a la roda de premsa.

Convençut de capgirar la situació

D’altra banda, el míster del Barça B reflexionava sobre el moment de l’equip: “Estem en una dinàmica negativa i és una situació complicada. Aquests jugadors estan acostumats a jugar per guanyar coses, i ens pesa estar tan avall”. “De totes maneres, em quedo amb coses molt positives, com l’actitud i la intensitat, i segur que ho tirarem endavant”, concloïa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut