UE Olot-Barça B: Derrota per la mínima (1-0)

El filial ha perdut el segon partit amistós de pretemporada per un solitari gol abans del descans Eusebio ha pogut continuar fent proves en un partit que ha tancat l’‘stage’ d’una setmana a Torremirona i s'ha mostrat satisfet

El Barça B ha posat punt final a la setmana de treball a Torremirona amb una derrota per la mínima a Olot. El filial ha visitat el Municipal d’Olot en el que suposava el segon partit amistós de pretemporada –s’hi han de sumar els dos partits d’entrenament contra el Figueres i el Navata. El conjunt d’Eusebio ha caigut per un solitari gol de Rojas abans del descans i, tot i les ocasions, no ha pogut igualar el marcador.

A l’inici de partit no s’han vist ocasions clares de gol. El Barça B ha intentat controlar el ritme de joc, mentre que l’Olot buscava la velocitat per les bandes. Ortolá s’ha mostrat segur en les tímides arribades dels locals, però passada la mitja hora de joc ha arribat el gol que acabaria decidint l’enfrontament. Rojas ha rematat al segon pal un córner servit per David López i ha fet l’1-0.

Adama, molt participatiu

Durant el descans els dos equips han fet canvis per donar aire al joc ofensiu, i a poc a poc s’ha anat veient una bona versió del filial blaugrana. Gumbau, un dels millors del partit, ha tingut una de les millors ocasions amb un xut llunyà que ha sortit fregant el pal. Els d’Eusebio dominaven i s’apropaven a la porteria local, però no trobaven la manera d’igualar el marcador. Adama, que ha estat molt actiu durant tota la segona part, hauria pogut fer l’1-1 a la recta final, però el seu xut des de l’interior de l’àrea l’ha aturat el porter. Abans del final Bagnack, que ja era a la banqueta, ha estat expulsat.

Tot i intentar-ho, el Barça B ha acabat caient al Municipal d’Olot per la mínima. Ara el filial tornarà a Barcelona per continuar preparant l’inici de Lliga, que serà d’aquí a dues setmanes al camp de l’Osasuna. Els blaugranes tornaran a disputar un altre amistós dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Lleida.

Eusebio, satisfet tot i el resultat

El tècnic ha valorat el partit uns minuts després del final, i s’ha mostrat satisfet tot i la derrota. “Ha estat una bona prova per a nosaltres i per a l’estat de forma actual”, ha analitzat. També ha valorat positivament el nivell del rival: “És un rival difícil de Segona Divisió B, i hem pogut trobar una cosa semblant al que ens podrem trobar a Segona A aquest any”. Amb referència a les dues setmanes que queden per a l’inici de la Lliga, ha afirmat: “Continuem treballant per arribar el millor possible al primer partit al camp d’Osasuna”.