fcb.portal.reset.password

Lucas i Babunski, durant el primer entrenament a Torremirona / FOTO: FCB

El Barça B ha començat l''stage' a Torremirona / FOTO: FCB

El Barça B s’ha desplaçat aquest divendres a Torremirona per començar un ‘stage’ d’una setmana. A les 11 hores, els jugadors i el cos tècnic han sortit de la Ciutat Esportiva i s’han dirigit a Navata, on han fet la primera sessió d’entrenament sota una intensa pluja. Eusebio Sacristán ha dirigit la primera sessió d’una setmana amb dobles sessions programades per a les 9.30 i les 18.30 hores.

Fins a Torremirona han viatjat un total de 25 futbolistes. Amb vuit jugadors que encara treballen amb el primer equip, Eusebio ha cridat cinc jugadors del Juvenil A per fer l’’stage’ a Navata. A Kaptoum, que està treballant amb el filial des de l’inici de la pretemporada, s’hi han afegit Xavi Quintillà, Lionel Enguene, Rodrigo Tarín i Moha. Alguns jugadors, però, s’han entrenat al marge del grup per lesió en el primer entrenament a Torremirona. Han estat Godswill, Campins, Pol Calvet i Juan Cámara.

La primera sessió d’entrenament a Torremirona ha consistit en exercicis molt dinàmics i sempre amb la pilota com a protagonista, i ha acabat amb partits curts. La sessió s’ha fet sota una pluja molt intensa que ha condicionat el treball del filial. Aquest dissabte l’equip tornarà a la feina amb la primera sessió doble de la setmana. El treball d’aquests dies servirà per preparar la temporada, que començarà amb un partit amistós aquest diumenge (19 hores) a l’Escala.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();