L’Osasuna serà el primer rival del Barça B a la Lliga 2014/15

L’Osasuna serà el primer rival del Barça B a la Lliga 2014/15

El conjunt navarrès, que ha baixat aquest any de Primera Divisió, rebrà l’equip d’Eusebio el 23 o 24 d’agost a El Sadar El filial s’estrenarà al Miniestadi en la segona jornada, el 30/31 d’agost, contra el CE Sabadell

El Barça B d’Eusebio Sacristán ja coneix el calendari de la Lliga Adelante 2014/15, que començarà al mes d’agost. El filial blaugrana s’estrenarà visitant El Sadar per enfrontar-se a l’Osasuna, un dels tres equips que han baixat de la Primera Divisió. D’aquesta manera, els d’Eusebio obriran una nova temporada en un dels estadis que es preveuen més complicats de la categoria.

El primer derbi, molt aviat

Després de visitar Pamplona, el Barça B s’estrenarà com a local el cap de setmana del 30 i el 31 d’agost. El CE Sabadell serà el primer equip que visitarà el Miniestadi en el que serà el primer derbi català del curs per al filial. El següent enfrontament amb un equip català no trigarà a arribar, ja que el Barça B rebrà la visita del Llagostera en la cinquena jornada, el 20/21 de setembre. Per últim, el primer partit contra el Girona serà a la jornada 16, el 6/7 de desembre, a Montilivi.

El tancament de temporada per part del Barça B serà també fora del Miniestadi. El conjunt d’Eusebio disputarà la jornada 42 el 6/7 de juny al Nuevo Colombino de Huelva contra el Recreativo. D'altra banda, l’últim partit al Miniestadi serà contra el Leganés, un dels equips que han pujat de Segona B, el 30/31 de maig.

Un altre entrenament

Abans de conèixer el calendari de Lliga, el filial s’ha entrenat aquest dijous a la Ciutat Esportiva en una sessió matinal amb 12 jugadors: Ortolá, Ondoa, Suárez, Agostinho Cá, Sergio Juste, Robert Costa, Gumbau, Joel Huertas, Maxi Rolón, Bicho i Kaptoum i Onana, del Juvenil. El conjunt d’Eusebio Sacristán continua acumulant sessions de treball a l’espera de la tornada d’alguns jugadors de la plantilla que estan entrenant-se amb el primer equip de Luis Enrique.

El Barça B es tornarà a entrenar aquest divendres al matí en una sessió programada per a les 9.30 hores, i farà el mateix dissabte abans del dia lliure de diumenge. La setmana que ve serà l’última a la Ciutat Esportiva abans de marxar cap a Torremirona, el divendres 1 d’agost, per fer-hi un 'stage' fins al 8.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut