La nova porteria del Barça B

La nova porteria del Barça B

Ortolá, Ondoa i Suárez són els tres porters que defensaran la porteria del filial blaugrana aquesta temporada Durant l’‘stage’ a Torremirona els tres porters comparteixen entrenaments i van polint aspectes abans de l’inici de la Lliga

Una de les claus de la temporada passada de la millor classificació històrica del Barça B va ser tenir una porteria segura, ferma i que dotava l’equip d’una gran seguretat. Jordi Masip va ser el porter que habitualment va defensar els tres pals blaugrana, però també van tenir els seus minuts Adrián Ortolá i Miguel Bañuz. Aquesta temporada, Ondoa i Suárez, dos porters que pugen del Juvenil A, competiran amb Ortolá per un lloc a l’onze del filial.

Ortolá, segona temporada

Amb l’ascensió de Masip al primer equip i la finalització de contracte de Bañuz, Ortolá és l’únic supervivent de la temporada passada a la porteria del filial, tot i que als seus dos nous companys, Joseph Ondoa i José Aurelio Suárez, no els ve de nou això de la porteria blaugrana, ja que tot dos han pujat del Juvenil A campió d’Europa al Barça B. Aquests dies durant l’‘stage’ a Torremirona els tres porters comparteixen sessions amb l’entrenador de porters, Carles Busquets, i van polint aspectes abans de l’inici de la Lliga.

Ondoa i Suárez s’estrenen

Les dues novetats a la porteria del Barça B són el porter camerunès Joseph Fabrice Ondoa i l’asturià José Aurelio Suárez. El primer destaca per la seva agilitat i els seus grans reflexos, i Suárez, per la seva col·locació i estirada. Tots dos ja van compartir porteria la temporada passada al Juvenil A, una temporada en què van proclamar-se campions de Lliga i de la UEFA Youth League.

Avui, amistós a l’Escala

D’altra banda, l’equip d’Eusebio Sacristán es va entrenar dissabte en una doble sessió marcada, per segon dia consecutiu, per la intensa pluja durant la sessió de la tarda. Aquest diumenge serà el torn de fer una sessió matinal i de jugar el primer partit amistós de la pretemporada davant l’Escala, a les 19 hores. Allà es podran veure els primers passos del Barça B d’Eusebio Sacristán de la temporada 2014/15.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut