fcb.portal.reset.password

Jordi Vinyals, durant el partit contra el Betis / VICTOR SALGADO

"El camí és aquest, això està clar". Amb aquesta frase ha valorat Jordi Vinyals el partit del Barça B contra el Betis. Perquè, tot i la derrota contra el líder de la categoria (1-2), el tècnic del filial blaugrana s'ha mostrat content amb la imatge de l’equip: "El resultat és el que és. Els mèrits han estat repartits, però hem tingut l’oportunitat de posar-nos per davant. Ens hem de quedar amb les coses positives de l’equip".

Per Vinyals, a la primera part els ha faltat "sortir a pressionar una mica més a dalt i tenir una mica més la pilota". El tècnic ha afirmat que les ocasiones més clares les han tingut ells, també a la segona meitat. "Com a mínim ens mereixíem un punt", ha assegurat.

Però, malgrat no sumar cap punt contra el conjunt andalús, Vinyals no perd la confiança i continua creient en la salvació: "Han treballat moltíssim. Ara som un equip i que tots hi estiguin implicats és el que ens fa ser optimistes de cara al futur, que segur que serà magnífic". A més a més, ha remarcat que "s’estan fent les coses bé" i que, "quan arribi una victòria, en vindran moltes més".

Vinyals creu que aquestes últimes setmanes "el grup ha guanyat en equip, consistència i compromís". "Veig que seguirà en la mateixa línia", ha conclòs. La propera oportunitat per sumar els tres punts serà contra el Numància.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();