Eusebio: “Sumem un punt molt valuós”

Eusebio: “Sumem un punt molt valuós”

El tècnic del Barça B es va mostrar satisfet amb l’empat a zero contra el Racing contra un rival “amb molta força, intensitat i generós en el treball”

El Barça B va sumar aquest dissabte el segon empat consecutiu a domicili després de l’empat a tres a Mallorca i aquest a zero a Santander. El tècnic del filial, Eusebio Sacristán, es va mostrar content amb el resultat en roda de premsa tot i haver lluitat per la victòria. “És un camp molt difícil, contra un rival fort, amb molta intensitat i generós en el treball amb una connexió a la contra molt bona”, va assegurar el tècnic abans d’afegir: “Nosaltres hem tingut el control, la possessió i el joc, però ens ha costat arribar a les zones de finalització”.Nosaltres hem tingut el control, la possessió i el joc, però ens ha costat arribarEusebio també va mirar de treure la vessant positiva de l’empat i el fet de no encaixar gols en contra: “és una lliçó més pels nostres jugadors, per a seguir creixent, i segurament fent un treball de més garra que habitualment”.

Tot i les baixes pels compromisos internacionals i els lesionats, el tècnic de La Seca va voler restar-li importància a aquest fet: “Tenim un equip amb una plantilla de molt nivell, de molta qualitat, quan no estan uns hi ha uns altres, amb moltes ganes. No hem estat capaços de finalitzar i trobar les ocasions de gol, però part del mèrit ha estat del Racing, amb la seva agressivitat, contundència i intensitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut