Eusebio: “Poder estar cada any a Segona Divisió ja és un èxit”

Eusebio: “Poder estar cada any a Segona Divisió ja és un èxit”

El tècnic de La Seca s’ha mostrat satisfet dels primers dies de treball amb l’equip a Torremirona El talent, la qualitat i la il·lusió, a més de la vitalitat i l’energia del grup, són les principals fortaleses del filial blaugrana

El Barça B continua preparant la propera temporada a les instal·lacions de Torremirona, a l’Alt Empordà. Eusebio Sacristán, que afrontarà el quart any com a tècnic del filial blaugrana, ha fet una primera valoració d'aquests dies de treball amb el grup i s’ha mostrat satisfet amb l’equip. “Hem incidit en la posada a punt dels jugadors, tant física com tàctica”, explica el tècnic. Una preparació que els ha de permetre estar a punt per al primer partit de Lliga davant l’Osasuna, el 23 d’agost.

El filial més jove i amb cares noves

Eusebio també ha fet referència a les noves incorporacions de cara a la propera temporada. A més de la definitiva inclusió de Munir al filial i dels juvenils Suárez, Ondoa, Joel Huertas, Maxi Rolón i Godswill, s’hi han afegit els fitxatges de Diagné, Gumbau, Juan Cámara, Javier Fernández 'Bicho' i el croat Alen Halilovic. “Són jugadors que s’adapten perfectament a la nostra idea de joc”, assegura el tècnic de Valladolid.

Amb l’adéu d’alguns veterans de la plantilla, com Masip, Planas, Sergi Gómez i Espinosa, el Barça B s’ha convertit en un dels filials més joves. Tot i això, a Eusebio no li preocupa, però assegura que algun dels jugadors que afronten la segona temporada a l’equip “hauran de fer un pas endavant per dotar l’equip de la maduresa necessària per competir”.

Estar al més amunt possible, l’objectiu

Per Eusebio, mantenir el filial blaugrana a la temporada de plata cada temporada ja és un èxit. Tot i això, l’objectiu és “aspirar al màxim i competir per estar al més amunt possible a la classificació”. L’equip és molt jove, però el tècnic confia que “el talent, la qualitat i la il·lusió” seran algunes de les fortaleses de l’equip.

El Barça B disputarà tres partits més abans de l’inici de la competició oficial. El primer, aquest divendres davant l’Olot, a partir de les set del vespre. Dos amistosos més davant el Lleida Esportiu i el Llagostera tancaran la pretemporada de l’equip d’Eusebio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut