fcb.portal.reset.password

Eusebio va analitzar en roda de premsa la derrota contra el Lugo / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El Barça B va encadenar aquest dissabte la segona derrota consecutiva al Miniestadi contra el Lugo, i Eusebio va lamentar el resultat en roda de premsa. “No ha estat el nostre partit més brillant, però en general el teníem controlat”, va assegurar el tècnic abans d’afegir: “La derrota ha estat un càstig dur, mereixíem com a mínim l’empat”.

Eusebio també va mirar d’explicar alguns dels motius de la derrota: “Ens ha faltat velocitat i fluïdesa. Fèiem massa tocs en la conducció”. A més, va comentar que “de vegades el xut exterior és un bon recurs”, amb referència als intents de Halilovic i Cámara des de la distància quan el resultat era advers.

Tot i el resultat, el tècnic de La Seca va voler mirar endavant i afrontar amb optimisme el pròxim partit: “Hem de continuar treballant per ajustar algunes coses i millorar el rendiment”. A més, Eusebio va saber veure coses positives en el partit fet per l’equip: “Defensivament estem treballant bé, aconseguim que els rivals no ens facin moltes ocasions”.

Tornar a dalt