Cinc jugadors del Barça B, premiats per Futbol Draft com a joves talents

Cinc jugadors del Barça B, premiats per Futbol Draft com a joves talents

Samper, Munir, Grimaldo, Adama i Sandro han estat escollits per formar part dels onzes del 2015 Aquests premis, amb participació de la Federació Espanyola de Futbol, s’atorguen cada temporada a les millors promeses joves del curs

Com cada any, el comitè tècnic de Futbol Draft, que s’encarrega de la promoció i el suport al futbol base, ha escollit les futures i presents estrelles del panorama futbolístic nacional masculí i femení. En total, són cinc els jugadors del Barça B guardonats amb aquests premis, que aquest any han arribat a la seva desena edició.

Els futbolistes del filial blaugrana Sergi Samper i Munir El Haddadi han entrat dins de l’onze de plata, mentre que Alejandro Grimaldo, Adama Traoré i Sandro Ramírez formen part de l’onze de bronze. Denis Suárez i Gerard Deulofeu, tots dos cedits pel Barça al Sevilla, també han estat premiats.

Els premis Futbol Draft són uns guardons que s’atorguen cada any per a les millors promeses de la temporada. Aquest curs, la data de naixement límit per als joves jugadors que s’han de seleccionar ha estat l’1 de gener del 1994. Una llista de premiats que s’han fet públics després d’una reunió del Comitè Tècnic del Futbol Draft celebrada a la Ciutat de Futbol de Las Rozas, que ha estat presidida per Ángel María Villar, el president de la Federació Espanyola, i ha comptat amb la presència de Vicente del Bosque (seleccionador espanyol), Ignacio Quereda (seleccionador espanyol femení) o Albert Celades, seleccionador espanyol sub-21), entre d’altres.

Aquests són els onzes premiats i atorgats per Futbol Draft:

Draft d’Or: Kepa (Numància); Bellerín (Arsenal), Jonny (Celta), Duarte (Espanyol), Gayá (València); Oliver (Porto), Saúl (Atlètic); Samu Castillejo (Màlaga), Denis Suárez (Sevilla), Santi Mina (Celta), i Williams (Athletic).

Draft de Plata: Rubén Blanco (Celta); Manquillo (Liverpool), Vallejo (Saragossa), Meré (Sporting), Varela (Betis); Samper (FC Barcelona), Ceballos (Betis); Deulofeu (Sevilla), Asensio (Mallorca), Moi Gómez (Vila-real), i Munir (FC Barcelona).

Draft de Bronze: Pau López (Espanyol); Marín (Almería), Aritz Elustondo (Reial Societat), Pablo Íñiguez (Girona), Grimaldo (FC Barcelona); Camarasa (Llevant), José Rodríguez (Deportivo); Adama (FC Barcelona), Unai López (Athletic), David Concha (Racing), i Sandro (FC Barcelona).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut