Albacete-Barça B: Oportunitat perduda (2-1)

El filial cau a les acaballes al Carlos Belmonte i segueix en zona de descens

El Barça B no ha pogut aprofitar una jornada en què els rivals en la lluita per a la permanència havien cedit punts i ha estat derrotat a Albacete per un gol al minut 81. Abans, el conjunt blaugrana havia estat capaç de reaccionar a l’1-0 dels de casa en un duel molt equilibrat.

Ho ha estat al màxim des del principi, amb els dos equips concentrats a cometre pocs errors. Així, les oportunitats escassejaven. I quan l’Albacete trobava espais, apareixia un Suárez segur. Creaven més sensació de perill els manxecs, sobretot a partir de la mitja hora, quan el partit s’ha trencat per moments. Els migcampistes transportaven la pilota als atacants a través de llargues conduccions, però els defenses –ben col·locats- guanyaven la partida a aquests.

Ha estat a la sortida d’un córner com l’Albacete s’ha avançat, a la represa, per primer cop. Gonzalo s’ha anticipat al seu marcador i ha rematat amb el cap al fons de la xarxa. Els locals havien sortit amb força. L’equip ha reaccionat amb una bona ocasió de Munir i l’entrada d’Adama per Samper (min 60). El mateix Munir ha empatat amb el cap poc més tard després d’una precisa centrada de Dongou des de la línia de fons.

El partit era bonic i emocionant. Les opcions se succeïen a les dues àrees. Suárez tornava a ser providencial a la blaugrana. Però al minut 81 no ha pogut fer-hi res. Chumbi ha interceptat una pilota de Ie, el porter del Barça B ha salvat en primera instància, però Cruz ha aprofitat el rebuig per fer el 2-1 definitiu.