R. Madrid Castella – Barça B: Ensopegada al Miniclàssic (3-1)

Tot i el gol inicial de Denis, el R. Madrid Castella ha esta capaç de capgirar el marcador amb dianes de Burgui, Aguza i Mascarel, de penal

Final amarg quan tot havia començat tan bé. Els blaugranes han caigut en el Miniclàssic després d’avançar-se amb un gol de Denis. Els blancs, però, han reaccionat i a base d’encert han capgirat el marcador amb gols de Burgui, Aguza i Mascarell, des del punt de penal.

Respecte mutu

El filial blanc ha trepitjat la gespa amb una marxa més. Masip ha salvat amb una gran estirada la primera ocasió local. Burgui, que ha avançat sol, ha connectat un xut a mitjana alçada que ha obligat el porter català a lluir-se. Els blaugranes han anat despertant-se a poc a poc tot i que la iniciativa naixia de les botes dels jugadors blancs.

El conjunt d’Eusebio ha intentat trencar línies amb les incursions d’Adama per la banda. El de l’Hospitalet ha intentat desbordar amb la seva velocitat però no ha aconseguit connectar la passada final.

Canvi de signe

De la millor versió del Barça B ha aparegut el primer gol de la tarda. Denis Suárez ha finalitzat una conducció clavant la pilota al pal esquerre de Pacheco (0-1, min 35). Eren els millors minuts dels d’Eusebio i Denis ha culminat la línia ascendent que estava traçant el filial blaugrana.

Poc ha durat l’alegria, perquè al cap d’un minut Burgui, que ja havia avisat als primers minuts, ha etzibat un xut potent que ha acabat dins la xarxa de Masip. Amb el gol, el matx s’ha posat de cara als ‘merengues’, que ho han aprofitat per capgirar el marcador. Aguza, sol dins l’àrea, ha rematat a plaer davant el porter barcelonista (2-1, min 44).

Tercer i definitiu

Com al final del primer temps, el Madrid ha reaparegut sobre la gespa amb la mateixa ambició. Derik, en una desmarcada, ha protagonitzat un un per un contra Masip que ha estat ben resolt pel porter blaugrana.

Després d’una ocasió de Denis ha arribat el tercer gol ‘merengue’. Bedia s’ha llançat a terra per tallar una centrada i la pilota li ha colpejat a les mans. L’àrbitre ha assenyalat la pena màxima i Mascarell no ha perdonat (3-1, min 58).

Tot i el tercer gol els blaugranes ho han seguit intentant. Denis Suarez ha portat el perill amb llançament de falta però aquesta vegada no ha trobat la sort necessària. El Madrid, que ha acabat amb nou jugadors, ha sabut resistir als atacs dels catalans.